Medarbetare

Per-Agne började som snickarlärling 1972, och har varit en del av Mellbloms sedan 1987.
På lördagar kan du träffa Per-Agne på Rådhustorget i Landskrona. -Jag säljer kuriosa, bättre begagnade grejor.Det är roligt, och så träffar man ju mycket folk på torget!
-Det här yrket kan jag tänka mig hela livet, det är roligt, självständigt och arbetsuppgifterna varierar, säger Thomas.
Thomas lärde sig grunderna i snickaryrket på Rönnowska skolan i Helsingborg. Det var genom utbildningens praktikperioder som Thomas först kom i kontakt med Mellbloms. Sedan år 2003 är Thomas medarbetare på företaget. På fritiden styrketränar Thomas och umgås med kompisarna och frun.
Martin gick 1989 träteknisk utbildning och har sedan dess arbetat på flera snickerier.
Sedan 2009 så är Martin en del av Mellbloms.
Fritiden ägnar Martin åt familjen, resor, trädgården där hemma.
Martin tränar även styrketräning.
-Jag tycker det är roligt att programmera, göra ritningar och få maskinen att göra som jag vill!
Jonas började 1995 på företaget, efter träteknisk gymnasieutbildning. Idag arbetar han främst med CNC-maskinen på Mellbloms. På fritiden är det stora intresset segling och på vintern åker Jonas gärna snowboard. Som infödd Landskronabo är BOIS givetvis favoritlaget.
Joakim bor på landet och hans stora intresse finns runt husknuten.
Joakim började arbeta på Mellbloms 2003. Tidigare har Joakim arbetat 12 år inom verkstadsindustri innan han hoppade på en träteknisk utbildning, vilket ledde till arbete på snickeriverkstad. Eftersom Joakim bor på landet ligger hans stora intresse runt husknuten. -Jag hugger gärna ved för eget bruk. Andra intressen är paddling och segling. Tiden som blir över tillbringar jag på soffan!
-Blir det tid över så är motorcykeln mitt stora intresse, en Honda 900.
Lars-Åke kom till Mellbloms 1989, men började redan 1974 som snickare. På fritiden har Lars-Åke fullt upp med sina fem barn och två barnbarn!
Fritiden spenderar Bosse med att träna kampsport och baseball.
Bosse är sedan 2009 en del av Mellbloms. Bosse är även sångare i ett rockband och spelar gärna rollspel och konsollspel. Film är också ett stort intresse. -Hänger en del på Deep i Malmö med mina vänner så klart.
-Jag försöker göra så mycket som möjligt med huset själv, bland annat inredningen av ovanvåningen.
Ola kommer från Malmö där han även har utbildat sig till snickare på Vingaskolan. Efter yrkesexamen 1991 har han arbetat på flera köksinredningsföretag. Ola finns sedan år 2003 på Mellbloms. Sin lediga tid tillbringar Ola med trummorna och bandet som främst spelar rock.